Trainer en coach van ondernemers

Lars Ros

Lars traint en coacht al ruim 10 jaar ondernemers.

Yoga heeft hem geholpen succesvol te herstellen van een hersentumor. Door zijn tomeloze nieuwsgierigheid naar deze kracht is het uiteindelijk zijn expertise geworden.
Hij combineert yogawetenschap met Technische Bedrijfskunde en zijn ervaring als directeur en ondernemer. Zijn rotsvaste geloof: ‘Ontwikkelen vanuit kracht en vertrouwen brengt onbegrensde mogelijkheden en levensgeluk.’ Waarbij het wel cruciaal is om heel goed te weten wat je echt wilt.

Dus jouw échte doel in dit leven helder te krijgen, is zijn doel.

Trainer / coach persoonlijke- en organisatieontwikkeling

Guido Stalman

Guido is een trainer /coach persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Mindfulness is zijn specialiteit. Hij is opgeleid in o.a. Thailand en Amerika. Zijn stijl is bloedeerlijk, direct en met humor. Zijn kennis over vastlopen, burnout of depressie komt niet alleen uit een boekje. Als ervaringsdeskundige heeft hij ruimschoots gewerkt met wat hij doceert.

‘Ingewikkeld en zweverig? Nee, dank je. Doe mij maar wetenschappelijk bewezen en praktisch tools die nu inzetbaar zijn. Die een deelnemer of coachee zelf kan toepassen’.
Daarom werkt hij met Mindfulness; wetenschappelijk onderbouwd, helpt om meer focus te krijgen en relaxter te werken aan jouw hogere doel. Hoofd, hart en buik verbinden, en daardoor nog intelligentere mannen creëren, daar gaat Guido voor.

WAAR WIJ VOOR GAAN:
  • MANNEN DIE LEIDERSCHAP NEMEN OVER HUN EIGEN LEVEN
  • MANNEN DIE AUTHENTIEK, KRACHTIG, GEVOELIG EN BETROKKEN ZIJN.
  • MANNEN DIE ONDERDEEL VAN HET PROBLEEM DURVEN ZIJN, ZODAT ZE OOK ONDERDEEL VAN DE OPLOSSING KUNNEN WORDEN…
HOE:
  • DOOR RATIONELE, EMOTIONELE EN INTUÏTIEVE INTELLIGENTIE TE VERBINDEN.
  • DOOR OEFENING; REFLECTIE, MEDITATIE, YOGA. KORTOM DOOR DOEN!